Ontketen de verborgen kracht van je mailbox!

Wist je dat een persoon op kantoor gemiddeld 121 emails per dag ontvangt en er 33 verstuurt? Dit kost gemiddeld 4,1 uur per dag aan het lezen, schrijven en beheren van emails. Dat kan toch anders?!

Ontdek een verborgen schat aan informatie

Of je nu in Sales, Customer Service, Operations of Finance werkt, we maken allemaal maar al te graag gebruik van (gezamelijke) mailboxen. Maar weet jij met hoeveel bedrijven je in contact staat? Met welke klanten, leveranciers en partners je de meeste informatie uitwisselt? En hoeveel bijlages je ontvangt die verwerkt moeten worden? Vanaf nu heb je dit inzicht in een handomdraai met de Mailbox Analyser Quickscan van ITOBlox. Commerciële, operationele en financiële must have informatie voor professionals die willen excelleren.

Concentreer je op wat er toe doet

Met het inzicht uit de mailbox analyse heb je alles in je hand wat je nodig hebt om als professional te groeien, kostbare tijd te besparen en je klanten optimaal te bedienen. Door inzicht op domein (bedrijfs) niveau zie je snel waar je commerciële kansen liggen, met welke bedrijven je in contact staat en dus ook met welke bedrijven je als eerste het proces kunt optimaliseren om werklast te reduceren. Pas onze tips toe en voor je het weet heb je meer rust en overzicht, waardoor je je volledig kunt focussen op wat er echt toe doet.

Laat je emails vóór jou werken!

Wil jij ook next level gaan met je mailbox? Dan staan wij in de startblokken om je mailboxen te robotiseren waar mogelijk! Wil jij automatisch je CRM vullen en je prospects opvolgen? Je orders automatisch verwerken? Geautomatiseerde factuur verwerking? Of je documenten archiveren? Dit zijn slechts 5 voorbeelden die je kunt realiseren met robotisering. Samen werken we naar de meeste efficiënte oplossing zonder extra kosten aan dure software. Je hoort het goed! Het merendeel van deze mogelijkheden zijn vandaag al beschikbaar binnen de basis licenties waarmee je nu al werkt. Dus ontketen de kracht van je mailbox én je huidige systemen voor een vliegende start van iedere werkdag!

Lees de ervaring van een van onze klanten:

“Dankzij de mailbox analyse van ITOBlox hebben we inzicht in onze centrale Finance mailboxen en kunnen we acties ondernemen om efficiënter te werken. We hebben ontdekt dat er veel interne communicatie via de mail plaatsvindt en dat door de mailbox op te delen in meerdere categorieën klanten en leveranciers effectiever kunnen worden beantwoord.

De achterstand in de mailbox was opgelopen naar # 1.500 ongelezen e-mails en na analyse en actie nu structureel onder de # 50 ongelezen e-mails”

R.A. Peters

Global Head of Finance | Rail Innovators Group

Tarieven

Ga je emails verwerken of laat je emails vóór jou werken?

Pak commerciële kansen en bespaar al snel 30% tot 60% kostbare tijd

Mail Analyser Quickscan

Alles wat je nodig hebt om kennis te maken met de verborgen schat aan informatie uit je mailbox en de service van ITOBlox.

€449

/ eenmalig excl. btw

Rapportage in PDF vorm

Support via telefoon en email + gedetailleerde uitleg van rapportage

AVG Proof binnen ISO27001 gecertificeerde omgeving uitgevoerd

Mail Analyser Pro

Ontketen het volledige potentieel uit je mailbox data en zet je data het werk + analyseer overzichten in Excel.

Alles van Mail Analyser Quickscan plus…

Excel/ csv bijlage voor diepergaande additionele analyse (ook data die buiten de grafieken valt)

Tips om je mailbox te optimaliseren + adviesgesprek

Support via MS Teams of bij jou op locatie

Iedere tweede analyse 50% korting

Mail Analyser Plan

Interactieve dashboards en alles wat je nodig hebt om écht datagedreven te ondernemen + mogelijkheden om delen van je processen te robotiseren.

v.a €250

/ per maand excl. btw

Alles van Mail Analyser Pro plus…

Meerdere mailboxen periodiek analyseren

Robotisering/ automatisering verder dan enkel je mailbox.

Interactieve (maatwerk per rol) dashboards en nog veel meer…

Het team

Wij staan klaar om je te helpen!

ITOBlox – People & Technology die niet kunnen wachten om jou te helpen het maximale uit je werkdag te halen!

Lucy

Artificial Intelligence

Martine Horst

Data & Business Analyst

Peter Varkevisser

Data & Integration support

Mariska Roestenburg

Customer Onboarding & Support

Ik wil de kracht van mijn mailbox ontketenen!

Zet je data aan het werk