Dashboarding

Razend snel data-gedreven ondernemen met dashboarding van ITOBlox

Met dashboarding kun je je data visualiseren en analyseren op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Zo kun je snel inzicht krijgen in de prestaties, trends en knelpunten van je bedrijf, en betere beslissingen nemen op basis van data.

ITOBlox helpt je bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van dashboards die aansluiten bij je doelen en behoeften. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om dashboards te creëren die snel, schaalbaar en veilig zijn. Of je nu een eenvoudig rapport of een complex analyseplatform nodig hebt, wij kunnen het voor je realiseren.

Populaire dashboards:

Laat je data vóór je werken met dashboarding van ITOBlox!

Dashboarding is een krachtige manier om data te visualiseren, analyseren en delen. Met dashboarding kun je complexe informatie omzetten in heldere en overzichtelijke grafieken, tabellen, kaarten en andere interactieve elementen. Zo kun je snel inzicht krijgen in de trends, patronen en verbanden die verborgen zitten in je data.

Wat zijn de voordelen van dashboarding?

  • Betere besluitvorming: Allereerst helpt dashboarding je om betere beslissingen te nemen op basis van feiten en cijfers. Ook kun je eenvoudig de prestaties van je bedrijf, project of proces volgen en vergelijken met je doelstellingen, benchmarks of concurrenten. Daarnaast kun je scenario’s simuleren, prognoses maken en what-if analyses uitvoeren om de impact van je acties te voorspellen en te optimaliseren.
  • Communicatie en presentatie: Het stelt je in staat om je data te communiceren en te presenteren aan je doelgroep, of dat nu je klanten, partners, medewerkers of managers zijn. Je kunt je data verrijken met context, uitleg en aanbevelingen, en je dashboards aanpassen aan de huisstijl, voorkeuren en behoeften van je ontvangers. Ook kun je dashboards eenvoudig delen via e-mail, web, mobiel of sociale media, of integreren in andere applicaties of platforms.
  • Samenwerking en leren: Door je data en inzichten te delen met je collega’s, kun je de samenwerking en kennisdeling binnen je organisatie stimuleren. Je kunt feedback vragen en ontvangen, en best practices uitwisselen. Ook kun gebruikmaken van de kennis en expertise van anderen, door dashboards te gebruiken die al gemaakt zijn door je team, afdeling of branche. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren om meer uit je data te halen.

Waarom kiezen voor ITOBlox?

ITOBlox is een toonaangevende leverancier van dashboardoplossingen op maat. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en beheren van dashboards voor diverse klanten in verschillende sectoren. Wij werken met de beste software en tools om je data te verzamelen, op te schonen, te combineren, te transformeren en te visualiseren. Wij leveren je dashboards die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook snel, veilig, betrouwbaar en schaalbaar.

Met ITOBlox profiteer je van de volgende voordelen:

  • Wij luisteren naar je wensen en behoeften, en leveren je dashboards die aansluiten bij je doelstellingen, vragen en uitdagingen. Verder denken wij met je mee over de beste manier om je data te presenteren en te interpreteren, en geven je advies en ondersteuning op maat.
  • Flexibele en aanpasbare  dashboards, zodat je ze zelf makkelijk kunt wijzigen, uitbreiden of actualiseren. Je kunt ook zelf nieuwe databronnen toevoegen, filters toepassen, drill-downs maken, of alerts instellen. Zo houd je altijd de controle over je data en je dashboards.
  • Onze dashboards zijn van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat ze voldoen aan de strengste veiligheids- en privacyeisen. Wij zorgen voor een veilige opslag, overdracht en verwerking van je data, en beschermen je data tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of beschadiging. Ook houden wij rekening met de geldende wet- en regelgeving, zoals de AVG, en respecteren je rechten en plichten als dataverantwoordelijke of -verwerker.

Hoe kun je een dashboard aanvragen?

Wil je ook profiteren van de dashboarding voordelen van ITOBlox? Vul dan nu het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@itoblox.nl of bellen naar 0332853721. Wij staan voor je klaar om je data tot leven te brengen.

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beiden is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

  • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
  • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
  • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid