Consultancy

Razend snel data oplossingen en automatisering implementeren met de kennis van ITOBlox

ITOBlox is gespecialiseerd in technische en organisatorische data- en procesoptimalisatie. Vanuit onze consultancy diensten  helpen wij je met het ontwerpen, implementeren, en beheren van dashboards, data-analyse, en automatiseringstoepassingen.

Met ITOBlox Consultancy krijg je niet alleen een technische oplossing, maar ook een strategische partner die je helpt om je data- en procesoptimalisatie naar een hoger niveau te tillen. Hieronder enkele voorbeelden van onze consultancy diensten:

Onze expertise:

Hoe ITOBlox Consultancy jouw data gedreven doelstellingen kan realiseren

Ontdek de voordelen van data- en automatiseringsoplossingen op maat voor jouw bedrijf.

Wat is ITOBlox Consultancy?

Naast kant-en-klare oplossingen, biedt ITOBlox Consultancy gespecialiseerd in data- en automatiseringsoplossingen voor procesoptimalisatie. Hierbij helpen wij bedrijven om hun data gedreven doelstellingen te realiseren door middel van maatwerk, innovatie en expertise. Wij werken met een breed scala aan klanten, van kleine tot grote ondernemingen, in verschillende sectoren en markten.

Waarom kiezen voor ITOBlox?

Er zijn veel redenen om voor ITOBlox te kiezen als jouw partner voor data- en automatiseringsoplossingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die wij jou kunnen bieden:

 • Binnen jouw budget: Wij begrijpen dat elk bedrijf een ander budget heeft voor data- en automatiseringsprojecten. Daarom bieden wij flexibele en transparante prijzen aan, die aangepast kunnen worden aan jouw behoeften en verwachtingen. Wij denken met je mee over de beste oplossing voor jouw situatie, zonder onnodige kosten of verborgen fees.
 • Gespecialiseerd in data- en automatiseringsoplossingen: Wij zijn een klein maar gespecialiseerd team, onderdeel van een groot netwerk van ervaren en gecertificeerde consultants die zich richten op data- en automatiseringsoplossingen. Met onze kennis en vaardigheden kunnen wij jouw data analyseren, visualiseren, modelleren, integreren, beheren en optimaliseren. Bovendien kunnen wij jouw processen automatiseren, waardoor je tijd en geld kunt besparen, fouten kunt verminderen en de kwaliteit kunt verhogen.
 • Sterke focus op Microsoft Technology: Wij werken met de beste tools en technologieën van Microsoft, zoals Power BI, Azure, SQL Server, SharePoint, Dynamics 365, Office 365 en meer. Deze tools bieden een naadloze integratie met elkaar en met jouw bestaande systemen, zodat je kunt profiteren van de kracht, de veiligheid, de schaalbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van Microsoft.
 • Beste tools voor niche markten: Naast de Microsoft tools, werken wij ook met de beste tools voor niche markten. Deze tools stellen ons in staat om specifieke oplossingen te leveren voor jouw unieke uitdagingen en kansen. Wij hebben ervaring met het werken met verschillende industrieën..

Hoe werken wij?

Wij werken volgens een bewezen en gestructureerd proces, dat bestaat uit de volgende stappen:

 • Intake: Wij beginnen met een intakegesprek, waarin wij jouw data gedreven doelstellingen, jouw huidige situatie, jouw wensen en jouw eisen in kaart brengen. Wij luisteren naar jouw verhaal en stellen je de juiste vragen om jouw behoeften te begrijpen.
 • Advies: Wij doen een grondig onderzoek naar jouw data en jouw processen, en komen met een advies op maat. Hierbij presenteren wij je de mogelijke oplossingen, de voordelen, de risico’s, de kosten en de planning. Daarbij betrekken wij je actief bij elke stap en geven je de ruimte om feedback te geven en vragen te stellen.
 • Implementatie: Wij gaan aan de slag met de implementatie van de gekozen oplossing, volgens de afgesproken scope, tijd en budget. Hierbij  zorgen wij voor een soepele en efficiënte uitvoering, met minimale verstoring van jouw dagelijkse werkzaamheden. Tijdens het proces houden wij je op de hoogte van de voortgang en de resultaten.
 • Oplevering: Wij leveren de oplossing op, en zorgen voor een grondige test, validatie en documentatie. Daarnast zorgen wij ook voor een training en een overdracht, zodat je de oplossing zelf kunt gebruiken, beheren en onderhouden. Na afronding van het project evalueren wij de impact en meten de impact en de tevredenheid.
 • Nazorg: Wij blijven beschikbaar voor eventuele vragen, problemen of verbeteringen. Ook bieden wij je een optioneel servicecontract en een onderhoudsplan. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen en te adviseren.

Onze persoonlijke Consultancy aanpak

Bij ons geloven we dat elke klant uniek is en dat maatwerk essentieel is voor elke oplossing. Daarom hanteren we een zeer persoonlijke aanpak in onze consultancymethode. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven naar nauwe samenwerking en communicatie. Door jou en jouw bedrijf goed te leren kennen, passen we ons aan jouw stijl, cultuur en wensen aan. We zijn meer dan alleen een leverancier; we zijn een partner die met je meedenkt, adviseert en begeleidt. Ons doel is om een langdurige relatie met jou op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, respect en tevredenheid.

Onze ervaring in order to cash en purchase to pay processen

Met onze uitgebreide ervaring in het optimaliseren van order-to-cash en purchase-to-pay processen, die cruciaal zijn voor de financiële gezondheid en klanttevredenheid van jouw bedrijf, staan we klaar om je te ondersteunen. We kunnen jouw order-to-cash proces verbeteren door de ordercyclus te verkorten, facturatie en betalingen te versnellen, kosten en risico’s te verlagen, en de klantenservice te verbeteren.

Daarnaast kunnen we je helpen om jouw purchase-to-pay proces te optimaliseren door de efficiëntie en controle te verhogen, inkoopkosten te verlagen, leveranciersrelaties te verbeteren, en te voldoen aan regelgeving. We maken gebruik van geavanceerde data- en automatiseringsoplossingen om jouw processen te stroomlijnen, versnellen en vereenvoudigen.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat ITOBlox voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij vertellen je graag meer over onze data- en automatiseringsoplossingen, en hoe wij je kunnen helpen om jouw data gedreven doelstellingen te realiseren. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of bel ons op 0332853721

Wij horen graag van je!

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beiden is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

 • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
 • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
 • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid