HR Dashboard

Laat je HR Dashboard vóór je werken met ITOBlox!

Een slimme oplossing voor jouw personeelsbeheer

Ontdek hoe je met het ITOBlox HR Dashboard jouw HR-processen kunt optimaliseren, jouw medewerkers kunt motiveren en jouw bedrijfsresultaten kunt verbeteren.

Wat is het ITOBlox HR Dashboard?

Een overzichtelijk dashboard dat je razend snel inzicht geeft in alle aspecten van jouw personeelsbeheer. Met het ITOBlox HR Dashboard kun je:

 • Jouw personeelsadministratie eenvoudig en efficiënt beheren, van contracten en salarissen tot verlof en verzuim.
 • Jouw medewerkers beter begeleiden en ontwikkelen, door middel van functioneringsgesprekken, feedback, opleidingen en loopbaanplanning.
 • Jouw personeelsplanning optimaliseren, door rekening te houden met de beschikbaarheid, competenties en voorkeuren van jouw medewerkers.
 • Jouw HR-strategie onderbouwen met data, door gebruik te maken van de uitgebreide rapportages en analyses die het ITOBlox HR Dashboard biedt.

Wat zijn de voordelen van het ITOBlox HR Dashboard?

Met het dashboard profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je bespaart tijd en geld, doordat je jouw HR-processen kunt automatiseren, digitaliseren en integreren.
 • Je verhoogt de tevredenheid en betrokkenheid van jouw medewerkers, doordat je hen meer inzicht, invloed en waardering geeft.
 • Je verbetert de kwaliteit en productiviteit van jouw werk, doordat je jouw medewerkers kunt stimuleren, coachen en faciliteren.
 • Je vergroot jouw concurrentiekracht en innovatievermogen, doordat je jouw HR-beleid kunt afstemmen op jouw bedrijfsdoelstellingen en marktontwikkelingen.

Hoe kun je het ITOBlox HR Dashboard aanvragen?

Het ITOBlox HR Dashboard is een maatwerkoplossing die aangepast wordt aan jouw specifieke behoeften en wensen. Om het dashboard aan te vragen, hoef je alleen maar contact op te nemen met ITOBlox via het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met je maken om jouw situatie te bespreken, jouw doelstellingen te bepalen en een offerte op te stellen. Vervolgens zullen wij het dashboard voor je ontwikkelen, implementeren en onderhouden. Zo kun je snel profiteren van de voordelen van het  Dashboard.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ITOBlox om het ITOBlox HR Dashboard aan te vragen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beiden is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

 • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
 • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
 • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid