Logistiek Dashboard

Laat je Logistiek Dashboard vóór je werken met ITOBlox!

Optimaliseer je logistieke processen met realtime data

Ontdek hoe je je logistieke prestaties kunt verbeteren, kosten kunt besparen en klanttevredenheid kunt verhogen met het ITOBlox Logistiek Dashboard.

Een logistiek dienstverlener staat voor veel uitdagingen in een complexe en dynamische markt. Een logistiek dienstverlener moet niet alleen efficiënt, betrouwbaar en flexibel zijn, maar ook duurzaam, innovatief en klantgericht. Enkele van de belangrijkste uitdagingen waar een logistiek dienstverlener mee te maken heeft, zijn:

 • Het managen van de vraag- en aanbodfluctuaties, die worden veroorzaakt door seizoensgebondenheid, trends, promoties, weersomstandigheden, of onvoorziene gebeurtenissen. Een logistiek dienstverlener moet in staat zijn om snel te schakelen en te anticiperen op veranderingen in de markt, om zo de servicegraad en de klanttevredenheid te waarborgen.
 • Het optimaliseren van de kosten en de capaciteit, die worden beïnvloed door de stijgende brandstofprijzen, de schaarste aan chauffeurs, de congestie op de wegen, of de regelgeving omtrent CO2-uitstoot. Een logistiek dienstverlener moet continu zoeken naar manieren om de logistieke processen te verbeteren, te automatiseren en te integreren, om zo de efficiëntie en de winstgevendheid te verhogen.
 • Het creëren van toegevoegde waarde voor de klanten, die steeds hogere eisen stellen aan de logistieke dienstverlening. Een logistiek dienstverlener moet niet alleen de basisdiensten leveren, zoals transport, opslag en distributie, maar ook extra diensten, zoals assemblage, verpakking, labeling, retourlogistiek of track-and-trace. Een logistiek dienstverlener moet zich onderscheiden van de concurrentie door middel van kwaliteit, service en innovatie.

Het ITOBlox Logistiek Dashboard kan hierbij helpen!

Wat is het ITOBlox Logistiek Dashboard?

 • Het ITOBlox Logistiek Dashboard is een dashboard dat je inzicht geeft in je logistieke processen, van orderontvangst tot levering.
 • Met het Dashboard kun je je logistieke data verzamelen, analyseren en visualiseren in interactieve dashboards die je zelf kunt aanpassen.
 • Met het Dashboard kun je je logistieke prestaties monitoren, knelpunten identificeren, trends ontdekken en verbeteracties initiëren.

Wat zijn de voordelen van het Dashboard?

 • Het Dashboard helpt je om je logistieke processen te optimaliseren, door je realtime inzicht te geven in je voorraad, doorlooptijden, leveringen, retouren, klachten en meer.
 • Het Dashboard helpt je om je logistieke kosten te verlagen, door je te laten zien waar je kunt besparen op transport, opslag, personeel, verpakking en meer.
 • Het Dashboard helpt je om je klanttevredenheid te verhogen, door je te laten zien hoe je je leverbetrouwbaarheid, servicekwaliteit, communicatie en meer kunt verbeteren.

Hoe kun je het ITOBlox Logistiek Dashboard aanvragen?

Het Dashboard is een maatwerkoplossing die aangepast wordt aan jouw specifieke behoeften en wensen. Om het dashboard aan te vragen, hoef je alleen maar contact op te nemen met ITOBlox via het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met je maken om jouw situatie te bespreken, jouw doelstellingen te bepalen en een offerte op te stellen. Vervolgens zullen wij het dashboard voor je ontwikkelen, implementeren en onderhouden. Zo kun je snel profiteren van de voordelen van het  Dashboard.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ITOBlox om het Dashboard aan te vragen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beiden is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

 • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
 • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
 • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid