Email Analyse

Ontketen de verborgen kracht van je mailbox!

Wist je dat een persoon op kantoor gemiddeld 121 emails per dag ontvangt en er 33 verstuurt?
Dit kost gemiddeld 4,1 uur per dag aan het lezen, schrijven en beheren van emails. Dat kan toch anders?!

Ontdek een verborgen schat aan informatie

Of je nu in Sales, Customer Service, Operations of Finance werkt, we maken allemaal maar al te graag gebruik van (gezamenlijke) mailboxen. Maar weet jij met hoeveel bedrijven je in contact staat? Met welke klanten, leveranciers en partners je de meeste informatie uitwisselt? En hoeveel bijlages je ontvangt die verwerkt moeten worden? Vanaf nu heb je dit inzicht in een handomdraai met de Email Analyse Quickscan van ITOBlox. Commerciële, operationele en financiële must have informatie voor professionals die willen excelleren.

Concentreer je op wat er toe doet

Met het inzicht uit de mailbox analyse heb je alles in je hand wat je nodig hebt om als professional te groeien, kostbare tijd te besparen en je klanten optimaal te bedienen. Door inzicht op domein (bedrijfs) niveau zie je snel waar je commerciële kansen liggen, met welke bedrijven je in contact staat en dus ook met welke bedrijven je als eerste het proces kunt optimaliseren om werklast te reduceren. Pas onze tips toe en voor je het weet heb je meer rust en overzicht, waardoor je je volledig kunt focussen op wat er echt toe doet.

Laat je emails vóór jou werken!

Wil jij ook next level gaan met je mailbox? Dan staan wij in de startblokken om je mailboxen te robotiseren waar mogelijk! Wil jij automatisch je CRM vullen en je prospects opvolgen? Je orders automatisch verwerken? Geautomatiseerde factuur verwerking? Of je documenten archiveren? Dit zijn slechts 5 voorbeelden die je kunt realiseren met robotisering. Samen werken we naar de meeste efficiënte oplossing zonder extra kosten aan dure software. Je hoort het goed! Het merendeel van deze mogelijkheden zijn vandaag al beschikbaar binnen de basis licenties waarmee je nu al werkt. Dus ontketen de kracht van je mailbox én je huidige systemen voor een vliegende start van iedere werkdag!

Meet PV

Ik help je graag met jouw uitdagingen!

Wat houdt jou bezig? Waar loop je tegenaan? Waar wil je naartoe? Ik ben Peter en dit zijn vragen die ik graag met je bespreek in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Plan nu eenvoudig een afspraak met mij in!

“Dankzij de Email Analyse van ITOBlox hebben we inzicht in onze centrale Finance mailboxen en kunnen we acties ondernemen om efficiënter te werken”

“We hebben ontdekt dat er veel interne communicatie via de mail plaatsvindt en dat door de mailbox op te delen in meerdere categorieën klanten en leveranciers effectiever kunnen worden beantwoord. De achterstand in de mailbox was opgelopen naar # 1.500 ongelezen e-mails en na analyse en actie nu structureel onder de # 50 ongelezen e-mails”

R.A. Peters – Global Head of Finance | Rail Innovators Group

Ga je emails verwerken of laat je emails vóór jou werken?

Pak commerciële kansen en bespaar al snel 30% tot 60% kostbare tijd

Email Analyse Quickscan
Alles wat je nodig hebt om kennis te maken met de verborgen schat aan informatie uit je mailbox en de service van ITOBlox.

€ 449

eenmalig excl. btw

 • 15+ grafieken en overzichten (klik voor voorbeeld)
 • Rapportage in PDF vorm
 • Support via telefoon en email + gedetailleerde uitleg van rapportage
 • AVG Proof binnen ISO27001 gecertificeerde omgeving uitgevoerd

Email Analyse Pro
Ontketen het volledige potentieel uit je mailbox data en zet je data het werk + analyseer overzichten in Excel.

€ 649

eenmalig excl. btw

 • Alles van Email Analyse Quickscan plus…
 • Excel/ csv bijlage voor diepergaande additionele analyse (ook data die buiten de grafieken valt)
 • Tips om je mailbox te optimaliseren + adviesgesprek
 • Support via MS Teams of bij jou op locatie
 • Iedere tweede analyse 50% korting

Email Analyse Plan
Interactieve dashboards en alles wat je nodig hebt om écht datagedreven te ondernemen + mogelijkheden om delen van je processen te robotiseren.

vanaf € 250

per maand excl. btw

 • Alles van Email Analyse Pro plus…
 • Meerdere mailboxen periodiek analyseren
 • Robotisering/ automatisering verder dan enkel je mailbox.
 • Interactieve (maatwerk per rol) dashboards en nog veel meer…

Veelgestelde vragen (FAQ)

De email analyse van ITOBlox is voor personen en/of teams die Commerciële, Operationele, Customer Service en/of Financiële werkzaamheden uitvoeren binnen een Business to Business omgeving (bedrijven die diensten verlenen aan bedrijven). Deze groep ontvangt regelmatig emails met waardevolle informatie die je kunt gebruiken als input voor je commerciële activiteiten of om de werklast te reduceren en je klanttevredenheid te verhogen. De Email Analyser Quickscan geeft in de meeste gevallen al voldoende informatie voor voorgaande specifieke rollen. Waar wenselijk kunnen wij rapportages opleveren die specifiek voor een bepaalde rol binnen de je team de belangrijkste informatie laat zien. Neem hiervoor contact op via 033 285 37 21 of stuur een mail naar info@itoblox.nl

ITOBlox werkt uitsluitend binnen de juridische en ethische kaders zoals voorgeschreven door de AVG. Onze mailbox analyse voeren wij enkel uit op zogenaamde “Business to Business mailboxen” dit zijn (gezamenlijke) mailboxen waarmee je zakelijke emails stuurt van en naar bedrijven. Onze tools halen enkel gegevens op bedrijfsniveau (domeinnaam) op, waardoor er geen persoonlijk te identificeren informatie wordt verwerkt in de analyse of rapportage. Voordat wij starten aan een opdracht, ontvangt u een verklaring met hierin duidelijk omgeschreven welke data wij omzetten in een rapportage. Door middel van een gezamenlijke verklaring die u ontvangt met de opdrachtbevestiging zorgen wij er samen voor dat wij ons houden aan de AVG richtlijnen om de privacy van mensen te beschermen.

Zodra je een email analyse aanvraagt ontvangt je een opdrachtbevestiging en overeenkomst in je mailbox waarin wij informatiebeveiliging en privacybescherming onderwerpen met elkaar vastleggen volgens de richtlijnen van het AVG. Je kunt deze overeenkomst eenvoudig online tekenen. Zodra wij de getekende overeenkomst hebben ontvangen, nemen wij contact op om een datum en tijdstip te bepalen waarop de analyse plaats gaat vinden. Wij voeren de analyse (eventueel onder toezicht van jou en/of je ICT afdeling of leverancier) uit. Zodra de analyse rapportage klaar is met eventuele excel bijlages, ontvang je een beveiligde link waar je de analyse stukken veilig kunt downloaden.

Zeker! Wij hebben regelmatig contact met ICT afdelingen en leveranciers van onze klanten. Op deze manier borgen wij de wensen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy bescherming. Neem contact op om een afspraak te plannen met je ICT afdeling en/of leverancier.

Momenteel is de email analyse van ITOBlox beschikbaar op mailboxen die gebruik maken van Microsoft Exchange / Exchange Online / Office 365. Weet je niet wat voor mailbox je hebt, neem gerust contact met ons op om het samen te ontdekken.

ITOBlox BV is opgericht in 2014 met als doel om bedrijven te helpen om waardevolle inzichten uit hun data te halen, processen te optimaliseren/robotiseren en dit alles zonder gedoe en zonder dat er aanpassingen nodig zijn in de bestaande systemen.

ITOBlox levert 3 primaire diensten. Data Analyse in de breedste zin des woords. Van bezetting van vakantiehuisjes tot en met een geheel Order 2 Cash en Purchase to pay proces. Alles wat bedrijven nodig hebben om datagedreven beslissingen te kunnen nemen die bijdrage aan hun doelstellingen. Naast Data Analyse leveren wij automatisering/ (hybride) robotiseringsoplossingen om de werkdag van onze klanten zo efficiënt mogelijk te maken en trainingen om nieuwe werkwijzes te omarmen.

ITOBlox werkt uitsluitend binnen de juridische en ethische kaders zoals voorgeschreven door de AVG. Jij of je ICT leverancier geven persoonlijk de inloggegevens in onze analyse tool. Dit kan eventueel bij jullie op kantoor of via een video call waarin we jou of je ICT leveranciers de gegevens in laten voeren. Voordat wij de analyse uitvoeren sluiten wij een overeenkomst waarin staat dat wij de analyse eenmalig uitvoeren en alle data na uitvoeren van de opdracht verwijderen. In deze overeenkomst is ook geheimhouding en privacy uitvoerig opgenomen. Op verzoek kan je het gehele traject meekijken, van verbinden met je mailbox tot en met het opleveren van de rapportage en verwijderen van de data.

ITOBlox is een ISO27001 gecertificeerde onderneming. Dit betekent dat onze diensten voldoen aan één van de meest uitgebreide europese normen op het gebied van informatiebeveiliging. Onze processen worden jaarlijks geaudit door LRQA (een toonaangevende assurance provider) om te bepalen of wij onze informatiebeveiliging processen op orde hebben.

Zodra wij de opdracht overeenkomst van je hebben ontvangen, kunnen wij binnen 2 werkdagen de rapportage opleveren.

Wij staan klaar om je vraag te beantwoorden, bel met 0332853721 of mail naar info@itoblox.nl

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beide is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

 • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
 • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
 • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid