Werkdag Booster

Maak je werkdag efficiënter, slimmer en leuker met onze Werkdag Booster!

Heb je het gevoel dat je werkdag een boost nodig heeft, maar weet je niet hoe? Met onze Werkdag Booster nemen we je één op één mee op een inspirerende reis door ons Experience Center.

Ontdek naast de nieuwste technologieën en innovaties ook praktische en direct toepasbare oplossingen die jouw werkdag slimmer, efficiënter en leuker maken.

Of je nu een manager, werknemer, ondernemer of freelancer bent, wij helpen je graag om je ideale werkdag te creëren.

Stel je eens voor, nooit meer…

 • een overvolle inbox vol berichten, die je continue afleiden.
 • veel tijd besteden aan repetitieve en handmatige taken, waardoor je minder tijd hebt voor je kerntaken.
 • gegevens in meerdere systemen invoeren
 • alles handmatig bijhouden, waardoor je het overzicht over je lopende projecten, deadlines, afspraken en actiepunten kwijtraakt.
 • je gestrest of overweldigd voelen door de constante stroom van werk die je aandacht vraagt.
 • twijfelen of je maximaal gebruik maakt van de voor jou beschikbare technologie

Zet je eerste stap met de Werkdag Booster!

De Werkdag Booster helpt je om je werkdag in te richten op een manier zoals jij hem wilt hebben! Onze Werkdag Booster is een persoonlijke, één-op-één ervaring die je meeneemt op een inspirerende reis door ons Experience Center. Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

 • 10:00 uur

  Welkom

  Begin de dag ontspannen met een kopje koffie/thee en een kennismaking in Hoevelaken.

 • 10:30 uur

  Bezoek aan het Experience Center

  Stap binnen in ons Experience Center en ontdek naast de nieuwste tools en technologieën, ook praktische en direct toepasbare oplossingen.

  10:30 uur

 • 12:30 uur

  Heerlijke lunch

  Geniet van een heerlijke lunch terwijl we bespreken wat we tot nu toe hebben ontdekt en hoe we jouw werkdag kunnen verbeteren.

 • 14:00 uur

  Workshop ‘Je nieuwe werkdag’

  Tijdens de workshop ontstaat er een op maat gemaakt rapport met concrete aanbevelingen en oplossingen die je direct kunt toepassen in je nieuwe werkdag.

  14:00 uur

 • 16:00 uur

  Afsluiting

  We ronden de dag af en bespreken hoe je de dag hebt ervaren en beantwoorden eventuele vragen.

“Dankzij de Email Analyse van ITOBlox hebben we inzicht in onze centrale Finance mailboxen en kunnen we acties ondernemen om efficiënter te werken”

“We hebben ontdekt dat er veel interne communicatie via de mail plaatsvindt en dat door de mailbox op te delen in meerdere categorieën klanten en leveranciers effectiever kunnen worden beantwoord. De achterstand in de mailbox was opgelopen naar # 1.500 ongelezen e-mails en na analyse en actie nu structureel onder de # 50 ongelezen e-mails”

R.A. Peters – Global Head of Finance | Rail Innovators Group

Wat levert de Werkdag Booster je op?

Na het uitvoeren van de aanbevelingen uit de werkdag booster beschik je over:

 • Meer tijd: Besteed je tijd aan wat echt belangrijk is, zonder afleidingen.
 • Minder stress: Werk efficiënter en voorkom burn-out door slimme werkmethoden.
 • Hogere productiviteit: Bereik meer met minder inspanning dankzij geoptimaliseerde processen.
 • Betere resultaten: Geniet van een soepele werkdag en verbeter je prestaties.

Werkdag Booster

Efficiënter, slimmer en leuker werken!

éénmalig  € 1200,-

€ 500 all-in 

 excl. btw

Twijfel je nog?

Als je meer wilt weten over de Werkdag Booster, neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voordelen van de Werkdag Booster voor jouw situatie. Vul het onderstaande formulier in, bel 0332853721 of mail ons direct op info@itoblox.nl. Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen (FAQ)

De Werkdag Booster is een persoonlijke, één-op-één sessie waarbij we je meenemen op een inspirerende reis door ons Experience Center. Tijdens deze dag ontdek je de nieuwste technologieën en krijg je praktische en direct toepasbare oplossingen om je werkdag efficiënter, slimmer en leuker te maken.

De Werkdag Booster is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft dat hun werkdag een boost kan gebruiken, maar niet weet waar te beginnen. Of je nu een manager, werknemer, ondernemer of freelancer bent, wij helpen je graag om je werkdag te optimaliseren.

De Werkdag Booster kost nu tijdelijk EURO 500,- in plaats van EURO 1200.

Tijdens de Werkdag Booster krijg je een op maat gemaakt rapport met concrete aanbevelingen en oplossingen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Je zult kennismaken met de nieuwste tools en technologieën en leren hoe je deze kunt inzetten om je werkdag te verbeteren.

De Werkdag Booster duurt een volledige dag, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Dit geeft ons voldoende tijd om je grondig door ons Experience Center te begeleiden, samen te lunchen, en een workshop te houden waarin we je nieuwe werkdag plannen.

Aanmelden voor de Werkdag Booster kan eenvoudig via onze website. Vul het aanmeldingsformulier in, of neem contact met ons op via 033 285 37 21 of info@intoblox.nl. Wij plannen dan een geschikte datum en tijd met je in.

Je hoeft niets specifieks voor te bereiden. Kom gewoon zoals je bent, met een nieuwsgierige houding en klaar om nieuwe mogelijkheden te verkennen voor een productievere werkdag. Als je specifieke uitdagingen of vragen hebt, neem deze dan mee zodat we ze tijdens de sessie kunnen bespreken.

De Werkdag Booster vindt plaats op ons kantoor in Hoevelaken.

Na de Werkdag Booster krijg je een op maat gemaakt rapport met aanbevelingen en oplossingen. We blijven ook beschikbaar voor eventuele vervolgvragen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen uit de sessie haalt.

Je kunt ons bellen op 033 2853721, een email sturen naar info@itoblox.nl of het contactformulier onderaan de pagina invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Naast het ISO-27001 gecertificeerde informatie security management systeem van ITOBlox om gegevens te beschermen, werken wij onder strikte geheimhouding. Voordat wij beginnen met werken, ontvangt u onze algemenen voorwaarden waarin privacy en geheimhouding zijn opgenomen als standaard voorwaarden van onze overeenkomst.

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beide is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

 • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
 • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
 • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid