Documentverwerking

Laat je documentverwerking vóór je werken met ITOBlox!

Automatiseer je documentverwerking met ITOBlox

Ontdek hoe je tijd, geld en moeite kunt besparen door je documenten slim en efficiënt te verwerken met de oplossingen van ITOBlox.

Wat is documentverwerking?

Documentverwerking is het proces van het verzamelen, ordenen, analyseren en opslaan van documenten die belangrijke informatie bevatten voor je bedrijf of organisatie. Documenten kunnen verschillende vormen hebben, zoals facturen, contracten, rapporten, formulieren, e-mails, brieven, etc. Documentverwerking is essentieel voor het beheren van je administratie, het voldoen aan wettelijke eisen, het verbeteren van je klantenservice, het optimaliseren van je workflows en het ondersteunen van je besluitvorming.

Waarom documentverwerking automatiseren?

Documentverwerking kan een tijdrovende, kostbare en foutgevoelige taak zijn als je het handmatig doet. Je moet documenten scannen, printen, kopiëren, archiveren, zoeken, controleren, corrigeren, etc. Dit kan leiden tot vertragingen, fouten, dubbel werk, verlies van documenten, ontevreden klanten, boetes, etc. Bovendien kun je niet profiteren van de waardevolle inzichten die verborgen zijn in je documenten, zoals trends, patronen, kansen, risico’s, etc.

Door documentverwerking te automatiseren, kun je al deze problemen voorkomen en je documentverwerking naar een hoger niveau tillen. Met de oplossingen van ITOBlox kun je:

 • Documenten automatisch herkennen, classificeren, extraheren, valideren en verrijken met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning.
 • Documenten eenvoudig opslaan, beheren, delen en raadplegen in een veilige en gebruiksvriendelijke cloudomgeving.
 • Documenten integreren met je bestaande systemen, applicaties en processen, zoals boekhouding, CRM, ERP, etc.
 • Documenten analyseren, visualiseren en rapporteren met behulp van geavanceerde dashboards en tools.
 • Documenten optimaliseren, verbeteren en innoveren met behulp van feedback, suggesties en best practices.

Wat zijn de voordelen van automatiseren met ITOBlox?

Door documentverwerking te automatiseren met ITOBlox, kun je genieten van de volgende voordelen:

 • Je bespaart tijd, geld en moeite door je documentverwerking te versnellen, te vereenvoudigen en te stroomlijnen.
 • Je verhoogt de kwaliteit, nauwkeurigheid en consistentie van je documenten door fouten, inconsistenties en dubbel werk te verminderen of te elimineren.
 • Je verbetert de klanttevredenheid, loyaliteit en retentie door sneller, beter en persoonlijker te reageren op de behoeften en verwachtingen van je klanten.
 • Je versterkt de naleving, veiligheid en privacy van je documenten door te voldoen aan de wettelijke normen, regels en voorschriften, en door je documenten te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging of verwijdering.
 • Je vergroot de inzichten, kennis en innovatie van je documenten door de verborgen waarde en potentieel van je documenten te ontdekken, te benutten en te benutten.

Hoe kun je documentverwerking automatiseren met ITOBlox?

Documentverwerking automatiseren met ITOBlox is eenvoudig, snel en betaalbaar. Je hoeft geen dure hardware, software of expertise aan te schaffen of te installeren. Je kunt gewoon gebruik maken van cloudgebaseerde oplossingen die je op maat kunt aanpassen aan je specifieke behoeften en wensen.

Wil je meer weten over hoe je documentverwerking kunt automatiseren met ITOBlox? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie, offerte of advies. Wij helpen je graag om je documentverwerking naar een hoger niveau te tillen.

Neem nu contact op met ITOBlox via onderstaand formulier of bel 0332853721 en automatiseer je documentverwerking!

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beiden is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

 • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
 • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
 • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid