Maatwerk Dashboards

Laat je Maatwerk Dashboards vóór je werken met ITOBlox!

ITOBlox: de beste oplossing voor jouw maatwerk dashboards

Ontdek hoe ITOBlox jou kan helpen om jouw data inzichtelijk en aantrekkelijk te presenteren met een dashboard op maat.

Waarom kiezen voor een maatwerk dashboard?

  • Koppel meerdere databronnen en systemen aan je dashboard om een verborgen schat aan informatie te ontsluiten
  • Een maatwerk dashboard geeft jou de volledige controle over jouw data. Jij kunt zelf bepalen welke informatie je wilt zien, hoe je het wilt zien en hoe vaak je het wilt bijwerken.
  • Een maatwerk dashboard is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Jij kunt jouw dashboard aanpassen aan jouw branche, jouw doelgroep, jouw huisstijl en jouw persoonlijke voorkeuren.
  • Een maatwerk dashboard is makkelijk te gebruiken en te delen. Jij kunt jouw dashboard eenvoudig integreren met jouw bestaande systemen, platforms en tools. Jij kunt jouw dashboard ook makkelijk delen met jouw collega’s, klanten of partners.

Waarom kiezen voor ITOBlox?

  • ITOBlox is een expert op het gebied van maatwerk dashboards. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van dashboards voor diverse klanten in verschillende sectoren.
  • ITOBlox levert kwaliteit en service. Wij werken nauw samen met jou om jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Wij leveren een dashboard dat voldoet aan jouw verwachtingen en die van jouw eindgebruikers. Wij bieden ook ondersteuning en onderhoud aan om jouw dashboard optimaal te laten functioneren.
  • ITOBlox hanteert scherpe en transparante tarieven. Wij bieden jou een vrijblijvende offerte aan met een duidelijke specificatie van de kosten en de levertijd. Wij rekenen geen verborgen of extra kosten aan. Jij betaalt alleen voor wat je krijgt.

Hoe kun je een maatwerk dashboard aanvragen?

Het aanvragen van een maatwerk dashboard is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met ITOBlox via het onderstaande formulier, telefoon of e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met jou maken om jouw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens zullen wij jou een vrijblijvende offerte sturen met een voorstel voor jouw dashboard. Als je akkoord gaat met de offerte, zullen wij aan de slag gaan met het bouwen van jouw dashboard. Zodra jouw dashboard klaar is, zullen wij het aan jou opleveren en jou uitleggen hoe je het kunt gebruiken en beheren.

Ook klaar om je data en systemen aan het werk te zetten? We komen graag met je in contact!

Of je nu de voorkeur hebt voor een online demo of een fysieke afspraak, beiden is mogelijk. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om deze te plannen!

Waarom ITOBlox®?

  • Geen aanpassingen aan huidige infrastructuur vereist
  • Bewezen trackrecord in analyses en (robotic) processautomation
  • Je kunt op ons vertrouwen als het gaat om de veiligheid van jouw informatie

© Copyright - ITOBLOX® – People & Technology - All rights reserved - Privacybeleid